Gratis vampyrfilm - se dem her!

Dead Men Walk (1943)
Dead Men Walk, tager sin begyndelse med en begravelse. Elwyn Clayton, en udøver af sort magi, er afgået ved døden, og det er hans tvillingebror, landsbylægen dr. Lloyd Clayton (begge spillet af George Zucco), der har myrdet ham. Godt nok var Lloyds intentioner puritanske, idet han ville redde byen fra Elwyns sataniske ambitioner, men koldblodigt mord er og bliver der alligevel tale om, hvilket gør Lloyds karakter mere modsætningsfuld (og interessant), end man er vant til i b-gyserfilm fra denne periode. I modstrid med traditionel vampyrmytologi, hvor det er biddet, der fører forbandelsen videre, lykkes det imidlertid Elwyn at genopstå som en vampyr ved hjælp af magi, hvorefter han fortsætter med skurkeriet. Lloyd kaster neurotisk Elwyns okkulte litteratur på ilden, som om alting herefter var fryd og gammen, og ser, i begyndelsen som den eneste, den udøde Elwyns genopstandne figur alle vegne.
Se filmen herunder.

Atom Age Vampire (1960)
En kvinde bliver forfærdelig vansiret i en bilulykke. En genial videnskabsmand udvikler en behandling, der genskaber hendes skønhed og han forelsker sig i hende. For at bevare sit udseende skal lægen give hende ekstra behandlinger ved hjælp af kirtler taget fra myrdede kvinder. Hans uforklarlig evne til at forvandle sig til et hæslig monster hjælper med dette problem, men gør intet for at vinde hendes kærlighed.
Se filmen herunder.

The Vampire Bat (1933)
Landsbyboerne i Klineschloss begynder at dø af blodtab og byen har mistanke om en genopblusning af vampyrisme. Mens politiinspektør Karl stadig er skeptisk, er videnskabsmand Dr. von Niemann bekymret for vampyr ofrerne som dør én efter én. Mistro falder på den enfoldig Herman Gleib, på grund af hans forkærlighed for flagermus. En blodtørstige pøbel jæger Gleib til døde, men vampyr angreb stopper ikke.
Se filmen herunder.

Fist of the Vampire (1977)
Vampyrfilm fra instruktøren Len Kabasinski. Detektiv Lee Syd (Brian Anthony) skal infiltrere og stoppe en ulovlig underjordisk kæmp turnering, Lee Syd kommer ind i kampen og er langsomt på vej til toppen. Men da han nærmer sig sit mål om at afsløre arrangørerne, opdager han turneringen er falsk front for vampyrer, der bruger begivenheden til at mætte deres blodbegær. Med hjælp fra undercover betjent Davidson (Cheyenne King), skal Syd kampe i turneringen, mens du prøver at finde ud af hvordan han kan stoppe blodorgie omkring ham.
Se filmen herunder.

Robo Vampire (1988)
Narkotika agent Tom Wilde får en ny chance efter at være blevet skudt og dræbt. I et eksperiment, er agent Wilde tilbage til livet som en Android Robot. Han er sendt på en meget farlig mission i den Gyldne Trekant for at redde Sophie, en smuk undercover agent, der er blevet taget til fange af den onde krigsherre Mr. Young og hans umenneskelige skabelse the Vampire Beast.
Se filmen herunder.

The House On Haunted Hill (1959)
Oplægget er klassisk: en excentrisk rigmand, spillet af den uforlignelige gyserstjerne Vincent Price, tilbyder 5 udvalgte personer 10.000 $, hvis de tør overnatte i et hjemsøgt hus. En testpilot, en journalist, en sekretær, en psykiater, som nok skal blive handy, og endelig husets ejer. Alle i pengenød - eller bare almindeligt grådige. Værten Frederick Loren og hans (fjerde) kone Annabelle (en vidunderligt vampet Carol Ohmart) deltager selv i selskabet. Efter en dramatisk rundvisning med nedstyrtet lysekrone, dryppende blodpøl og syrebassin bliver gæsterne tildelt en skarpladt pistol, hvilket virker temmelig uansvarligt, eftersom alles nerver sidder udenpå.
Værtsparret hader hinanden af et godt hjerte og stræber åbenbart hinanden efter livet. "Do you remember the fun we had, when you poisoned me?" Måske skal "festen", som Loren kalder væddemålet, danne baggrund for et veltilrettelagt forsikringsdrab, eller også spøger det virkelig i "huset på den hjemsøgte bakke".
Se filmen herunder.

The Cabinet of Dr. Caligari (1920)
Skrækfilmens fader. Man kan på ingen måde overvurdere Dr. Caligaris kabinet og indflydelsen fra tysk film i 20erne på især skrækfilmhistorien. Robert Wienes mesterværk lagde grundstenen til det vi nu kender som tysk ekspressionisme ved sin brug af teateragtige effekter, mens den filmiske ekspressionisme først egentlig blev udviklet i senere film. Nu om dage kan mysteriet om Caligari virke voldsomt klichefyldt, men det er altså her alle genreklicheerne stammer fra.
Se filmen herunder.

Nosferatu, a Symphony of Horror (1922)
I Sverige ansås den for at være så skræmmende, at den blev forbudt i halvtreds år, men i 1972 fik svenskerne endelig lov til at se Nosferatu i biograferne. Bram Stokers Dracula var inspirationen til historiens første og bedste vampyrfilm, af F.W. Murnau. Max Schreck spiller det blodsugende nattevæsen med dyrisk tilstedeværelse, og hans ikoniske tolkning af Karpaternes ukendte greve er blevet forbilledet for alle efterfølgende filmvampyrer.
Se filmen herunder.Dracula (1931)
Dracula er en amerikansk gyserfilm fra 1931 af Tod Browning. Filmen er baseret på et skuespil af Hamilton Deane, der igen er baseret på Bram Stokers roman. Filmen blev produceret af filmselskabet Universal Pictures, som indspillede to versioner samtidigt: Den engelsksprogede version, som er den bedst kendte, og en spansksproget version, Drácula, med Carlos Villarías i titelrollen. I den engelsksprogede version er det, ligesom i skuespillet, der turnerede i USA fra 1927, den ungarskfødte Bela Lugosi, der har titelrollen som Grev Dracula.
De to film blev lavet i de samme kulisser og (bortset fra sproget) med samme manuskript. Det amerikanske hold filmede om dagen, det spanske om natten. Bela Lugosi og Carlos Villarías skiftedes til at bruge den samme paryk. Enkelte skud er ens i de to film.
Den spanske version regnes for den mest dynamiske af de to, men den amerikanske har haft den største kulturelle indflydelse.
Se filmen - klik her!

 
Din annonce her?

Spørgsmål og svar

30 Days Of Night: Dark Days (DVD)

30 Days Of Night: Dark Days (DVD)
49,95 kr.